Éttermünk rendezvényhelyszínként is évek óta megállja a helyét. Tudatosan mérjük a minket választók elégedettségét, hogy az új és visszajáró, rendezvényekben érintett döntéshozókat is friss és minden tapasztalatunkkal bővített ajánlattal tudjuk kiszolgálni. Legyen szó családi eseményről, vagy évvégi céges rendezvényről, termékbemutatókról esetleg évvfordulók megrendezéséről, a Melba™ rendelkezésre áll elérhetőségeink bármelyikén - Várjuk kedves érdeklődését!

rendezveny4

Családi programok

Születésnapok, házassági évfordulók vagy keresztelő utáni könnyű ebéd - a Melba™ házias ízekkel az Ön családjának is partnere.

Évvégi "bulik"

Akár 80 főig vállaljuk zenés, vagy éppen szolíd rendezvények lebonyolítását. Egyedi menüsorral, ételérzékeny vendégekek kiszolgálásával, vagy kész ajánlattal várjuk jelentkezését.

Ünnepi ajánlat

Minden ünnep fontos, így nekünk is a tény, hogy sokan keresnek minket ünnepi menüsor, vagy akár teljes Karácsonyi ebéd/vacsora elkészítésének igényével. A Melba étterem elvitelre Karácsonyi ételekkel és Szilveszteri vacsorával is várja kedves vendégeit.

Leánybúcsú

A házasságkötés nagy dolog, felkészülni rá nem egyszerű - de a barátnőkkel beszélgetni róla a Melba hangulatos éttermében sima ügy, várjuk érdeklődését.

Legénybúcsú

Vannak napok az ember életében, amikor egy barát, vagy akár saját magunk ünneplése a legfontosabb. A Melba hangulata, ételeinek variálhatósága és széles italkínálatunk sokat tud segíteni egy ilyen "nehéz" estén.

Térkép

 

Kapcsolat

Melba Étterem

1138 Budapest, Meder u. 9.
Telefon: +36 1 239 0282
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Nyitva tartás:
H - V 9:30 - 23:00 

Jogi nyilatkozat

A weboldalon (melba.hu) 
található étel- és személy
fotók valamint a leírt
információk éttermünk
tulajdonát képezik, azok
engedély nélküli bármilyen továbbközlése jogi
következményekkel járhat!

Eleven Online Team

Írjon nekünk!

Email cím:
Tárgy:
Üzenet: