Gondos Előkészítés

 

pic7b

Egyedi Borajánlatok

 

pic2b

Egyedi Stílusban

 

Gasztro Élmények

 

Étel és Étterem Fotók

Képzeljen el egy olyan "vacsorahelyszínt", ahol minden az Ön kényelmét szolgálja, ahol az ízek sosem okoznak csalódást, ahol a kiszolgálás példaértékű és ahol Ön már a távozáskor keresni fogja a következő Melba-vacsora időpontját.

hangulatos

Hangulatos családi Melba vacsora - egyetlen hátránya van csupán annak, ha Ön a Melba Éttermet választja a családi vacsora helyszínéül... a szerettei a jövőben is Önt fogják felkérni a helyszínválasztásra. Nálunk a minőség nem kérdés, hanem alapkövetelmény.

Romantikus Melba randevú - bűvölje el kedvesét egy olyan vacsorával, amely minden tekintetben kifogástalan kikapcsolódást biztosít. Ételeink, italkülönlegességeink, egyedi borkínálatunk és szolgáltatásunk színvonalai partnerét elkápráztatják, Önt pedig maximálisan elégedetté teszik.

Céges Melba összejövetel - elegancia, exkluzivitás és zavartalan kikapcsolódás... ez a Melba. A társaság egyedi igényeit készséggel teljesítjük annak érdekében, hogy kellemes élményekkel gazdagodva köszönjék meg az Ön kollégái, ügyfelei, partnerei vagy barátai azt, hogy a Melbát választotta.

Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy Éttermünk egyedi hangulata, ételeink élvezeti értéke és szolgáltatásunk minősége önmagáért beszél. Aki járt már nálunk, tudja, hogy jól választott... aki pedig korábban csak hallott rólunk, sajátélmény alapján ajánlani fogja a Melbát másoknak is.

A Melba Étterem - megfizethető ételkülönlegességek

Éttermünket

egy Duna-parti lakópark szomszédságában nyitottuk meg a XIII. kerületben. Jövőbe mutató belső tereivel és erős kontrasztokkal (sötét falak, fekete-fehér bútorok) kívántunk egyedi hatást kelteni - Vendégeink visszajelzéseiból tudjuk, sikerült! Élénk stílusunk valódi éllovasnak számít a mai napig. Óriási ablakainkon keresztül csodálatos kilátás nyílik a dunai jacht-kikötőre. Szezonális, hathetente megújuló étlapunkon megannyi ételkülönlegesség szerepel, az ebédtől a heti "Chef" ajánlásokkal színesítve, az eseti rendezvények magas színvonalú kiszolgálásáig. Borkínálatunkra büszkék vagyunk, koktéljaink sok színes party elengedhetetlen kellékei. Az étterem egyik különlegessége a vacsora közbeni sétahajózási lehetőség. Sőt, az étteremben a hétvége a családoké: házias ételekkel és gyermekfelügyelettel várjuk a gyermekkel érkezőket.

 

A Yacht kikötő

kikoto

A vízállással együtt emelkedő, korszerű kikötő rendszerünkben 60 hajó szezonális tárolását tudjuk biztosítani. Ezen kívül a kikötő rendszer alkalmas még 17 vendég hajó fogadására rövidebb idő intervallumra. Kikötőhely bérlőink részére víz, villany és sugárzott internet vételi lehetőséget biztosítunk a hajókra. A kikötő épületben, mosdó, zuhanyzó és WC helyiségek találhatóak, és módot biztosítunk mobil vegyi WC ürítésére.

Kikötőnkben 24 órás biztonsági őrzés és nappali kikötői szolgálat biztosítja bérlőink biztonságát és kényelmét. Bérlőink igényeinek megfelelően, hajóikkal kapcsolatban széleskörű szolgáltatásokat biztosítunk alvállalkozóinkkal. (Pl.: hajó és motorjavíttatás, szerviz ügyintézés, hajóvizsgáztatás, tankolás, mosás, takarítás, ponyvázás, oktatás, daruzás, sólyázás, hajómozgatás, hajóértékesítés, új hajó beszerzés stb.)

Kikötőhely árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: KIKÖTŐHELY ÁRAK

Ételek a nagyvilágból

 

Nemzetközi ételköltemények, és hazai ízkülönlegességek jól megférnek étlapunkon.

Egyedi Borválogatások

Állandó borkínálatunk mellett az ország és a világ számos borkülönlegességével egészítjük ki ételeink ízvilágát.

Térkép

 

Kapcsolat

Melba Étterem

1138 Budapest, Meder u. 9.
Telefon: +36 1 239 0282
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Nyitva tartás:
H - V 9:30 - 23:00 

Jogi nyilatkozat

A weboldalon (melba.hu) 
található étel- és személy
fotók valamint a leírt
információk éttermünk
tulajdonát képezik, azok
engedély nélküli bármilyen továbbközlése jogi
következményekkel járhat!

Eleven Online Team

Írjon nekünk!

Email cím:
Tárgy:
Üzenet: