Gondos Előkészítés

 

pic7b

Egyedi Borajánlatok

 

pic2b

Egyedi Stílusban

 

Gasztro Élmények

 

Étel és Étterem Fotók

Beszállítóink megválogatása, vendégeink visszajelzései és a környéken lakók, dolgozók napi véleménye az, ami számít. Egy ételt el lehet felejteni, de a helyet, ahol egy jót és igazán finomat, egtészégeset ettünk nehéz... Ez a filozófia segít minket, nem beszélve a MELBA™ csapat összeszokottságáról és munkájához kötődő alázatáról.

képernyőfotó 2015 11 12 13.15.44

A Melba étterem a Prestige Towers és a Marina part melletti hajókikötő tőszomszédságában az otthoni ízeket igyekszik belecsempészni mindennapjainkba. A kifinomult egyszerűségben hiszünk, nem vagyunk hívei a túlbonyolított ételeknek és elnevezéseknek. Hisszük, hogy a lényeg az alapanyagok kiválogatásán, a minőségen és egy-egy dominás ízen, illetve a kreativitáson van. A Duna-parti miliő, a saját kikötő elegáns megjelenést biztosít rendezvények, baráti összejövetelek bonyolításához. Gyermekkorunk ízei és elegancia, ez egyet jelent a Melba Étteremmel. 

Az ételekeinket egyediség és különleges ízvilág jellemzi, amihez kedves kiszolgálás társul. Harmonikus környezettel és dunai panorámával várjuk a hozzánk ellátogató vendégeket. Hetente megújúlni nem könnyű, mi hiszünk a hozzánk ellátogató és később visszajáró, véleményüket nem véka alá rejtő vendégeinkben. Sok alkalommal készült már úgy heti ajánlat, hogy korábbi vedégektől kapott vélemények formálták azok ízét, tálalási módját és megjelenését. Ezt a hagyományt is szeretnénk folytatni - Jöjjön el hozzánk Ön is...

A Melba Étterem - megfizethető ételkülönlegességek

Éttermünket

egy Duna-parti lakópark szomszédságában nyitottuk meg a XIII. kerületben. Jövőbe mutató belső tereivel és erős kontrasztokkal (sötét falak, fekete-fehér bútorok) kívántunk egyedi hatást kelteni - Vendégeink visszajelzéseiból tudjuk, sikerült! Élénk stílusunk valódi éllovasnak számít a mai napig. Óriási ablakainkon keresztül csodálatos kilátás nyílik a dunai jacht-kikötőre. Szezonális, hathetente megújuló étlapunkon megannyi ételkülönlegesség szerepel, az ebédtől a heti "Chef" ajánlásokkal színesítve, az eseti rendezvények magas színvonalú kiszolgálásáig. Borkínálatunkra büszkék vagyunk, koktéljaink sok színes party elengedhetetlen kellékei. Az étterem egyik különlegessége a vacsora közbeni sétahajózási lehetőség. Sőt, az étteremben a hétvége a családoké: házias ételekkel és gyermekfelügyelettel várjuk a gyermekkel érkezőket.

 

A Yacht kikötő

kikoto

A vízállással együtt emelkedő, korszerű kikötő rendszerünkben 60 hajó szezonális tárolását tudjuk biztosítani. Ezen kívül a kikötő rendszer alkalmas még 17 vendég hajó fogadására rövidebb idő intervallumra. Kikötőhely bérlőink részére víz, villany és sugárzott internet vételi lehetőséget biztosítunk a hajókra. A kikötő épületben, mosdó, zuhanyzó és WC helyiségek találhatóak, és módot biztosítunk mobil vegyi WC ürítésére.

Kikötőnkben 24 órás biztonsági őrzés és nappali kikötői szolgálat biztosítja bérlőink biztonságát és kényelmét. Bérlőink igényeinek megfelelően, hajóikkal kapcsolatban széleskörű szolgáltatásokat biztosítunk alvállalkozóinkkal. (Pl.: hajó és motorjavíttatás, szerviz ügyintézés, hajóvizsgáztatás, tankolás, mosás, takarítás, ponyvázás, oktatás, daruzás, sólyázás, hajómozgatás, hajóértékesítés, új hajó beszerzés stb.)

Kikötőhely árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: KIKÖTŐHELY ÁRAK

Ételek a nagyvilágból

 

Nemzetközi ételköltemények, és hazai ízkülönlegességek jól megférnek étlapunkon.

Egyedi Borválogatások

Állandó borkínálatunk mellett az ország és a világ számos borkülönlegességével egészítjük ki ételeink ízvilágát.

Térkép

 

Kapcsolat

Melba Étterem

1138 Budapest, Meder u. 9.
Telefon: +36 1 239 0282
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Nyitva tartás:
H - V 9:30 - 23:00 

Jogi nyilatkozat

A weboldalon (melba.hu) 
található étel- és személy
fotók valamint a leírt
információk éttermünk
tulajdonát képezik, azok
engedély nélküli bármilyen továbbközlése jogi
következményekkel járhat!

Eleven Online Team

Írjon nekünk!

Email cím:
Tárgy:
Üzenet: